Tein City Marketista löydön mitä ei ainakaan meidän pienelläsuurella kylällä ole, eli Brunon Paistovuoka.

Päätin ostaa ja kokeilla pojan partion myyjäisiin. Lähinnä tuote siis epäilytti että kestääkö muka paistoa

ja pitääkö rasvan sisällään? Tällaista tuli!

Samalla testasin paketin mukana olleen Valkosuklaatortun ohjeen:

1kpl:

100g margariinia

1dl sokeria

1tl vaniljasokeria

2 munaa

50g valkosuklaata

1,5dl vehnäjauhoja

0,5tl leivinjauhetta

1rkl sitruunamehua

Kuorrutus:

0,5dl kermaa

50-75g valkosuklaata rouhittuna

Vatkaa rasva ja sokeri kuohkeaksi. Vaahdota kunnolla sillä muuten rasva saattaa tihkua kypsennyksen

aikana vuoan läpi. Lisää munat yksitellen, välillä voimakkaasti vatkaten. Ei haittaa vaikka seos on ryynimäistä.

Leikkaa suklaa veitsellä karkeaksi rouheeksi. Sekoita suklaa vehnäjauhojen ja leivinjauheen kanssa

muna-rasvaseokseen. Mausta lopuksi sitruunamehulla. Levitä taikina Bruno-vuokaan.

Paista 175'C asteessa uunin alimmalla ritilätasolla n.30 (taisin paistaa 40min.), kunnes tortun reunat ja

pinta ovat ruskettuneet. Anna jäähtyä.

Kuumenna kuorrutuksen kerma (älä keitä) ja kaada rouhitun suklaan päälle. Sekoita tasaiseksi ja anna

jäähtyä (jääkapissa). Sekoita kuorrutus kuohkeaksi ja levitä huolimattomasti tortun pinnalle.