Pikainen leipominen huomenna tuleville vieraille, oli nopea ja helppo.

Pellillinen

pohja:

300g voita

2dl sokeria

4 munaa

6dl vehnäjauhoja

6rkl kaakaojauhetta

6tl leivinjauhetta

2dl maitoa

kuorrutus:

2,5dl pähkinäsuklaalevitettä (tai omantunnon mukaan)

2 marabou Dubbel Nougat patukkaa (käytin näihin valkosuklaata)

 

Vatkaa margariini ja sokeri vaahdoksi ja lisää joukkoon munat kokoajan vatkaten.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan vuorotellen maidon kanssa.

Levitä taikina pellille leivinpaperin päälle ja paista 200'C keskitasolla 10-13 min.

Levitä huoneenlämpöinen pähkinäsuklaalevite pohjan päälle mahdollisimman tasaisesti.

Sulata tupla nougat (t. valkosuklaa) mikrossa.

Laita pohja levitteineen vielä 200' asteiseen uuniin 3 minuutiksi, pinta sulaa hieman.

Valuta nougat pinnalle lusikalla tai pursotinpussilla kuvioiden.

Laita jääkaappiin jähmettymään ja leikkaa sitten paloiksi.