Pohja:

2 munaa

1,5 dl sokeria

2 dl vehnäjauhoja

1,5 tl leivinjauhetta

0,5 dl maitoa

100 g voita sulatettuna

 Kuorrutus:

75 g voita

100 g mantelilastuja

1 dl sokeria

0,5 dl maitoa

1 rkl vehnäjauhoja
 
Laita irtopohjavuoan pohjalle leivinpaperipala, sulje vuoan reuna siten, että leivinpaperi jää väliin. Voitele ja korppujauhota irtopohjaisen kakkuvuoan reuna. Vaahdota munat ja sokeri. Lisää vehnäjauho-leivinjauheseos ja maito-voisulaseos kevyesti sekoittaen. Kaada taikina vuokaan. Paista 175 asteessa uunin alaosassa noin 20 min. Mittaa kuorrutusaineet kattilaan. Sekoita. Anna kiehua hiljalleen, kunnes seos sakenee hiukan. Levitä kuorrutus paistetun pohjan päälle. Paista vielä 200 asteessa n.10 min, kunnes pinta on kauniin vaaleanruskea.
 
Resepti on Ruokamaailma sivuilta.