Pohja:
4 munaa ja 1,5dl sokeria vaahdotetaan
Lisätään: 1dl vehnäjauhoja
0,75dl perunajauhoja
3rkl kaakaojauhetta
1tl leivinjauhetta
Pohja paistetaan voidellussa ja korppujauhotetussa vuoassa 200C' : ssa n.30 min.
ja leikataan jäähtyneenä kolmeen osaan.
Suklaatäyte- ja kuorrute:
Sulata 250g tummaa suklaata ja 75g voita vesihauteessa.
Sekoita 2dl vatkattua kuohukermaa pienissä erissä jäähtyneeseen suklaa-voiseokseen.
Valkosuklaatäyte:
Valmista samoin kuin edellinen 100g:sta valkeaa suklaata, 1dl:sta vatkattua kuohukermaa
ja mausta lopuksi vaniljasokerilla.
Kostuta kakkupohja omenamehulla. Kokoa kakku täyttämällä 1. väliin 1/3 osa suklaatäytettä.
2. väliin valkosuklaatäyte ja kuorruta koko komeus lopulla suklaatäytteellä.
Loppusilauksen saat raastamalla koristeeksi kakun pinnalle valkosuklaata tai ripottelemalla
esim. nonparelleja.
Kommentit