Pohja:

4 munaa ja 1,5dl sokeria vaahdotetaan

Lisätään: 1dl vehnäjauhoja

0,75dl perunajauhoja

3rkl kaakaojauhetta

1tl leivinjauhetta

Pohja paistetaan voidellussa ja korppujauhotetussa vuoassa 200C' : ssa n.30 min.

ja leikataan jäähtyneenä kolmeen osaan.

Suklaatäyte- ja kuorrute:

Sulata 250g tummaa suklaata ja 75g voita vesihauteessa.

Sekoita 2dl vatkattua kuohukermaa pienissä erissä jäähtyneeseen suklaa-voiseokseen.

Valkosuklaatäyte:

Valmista samoin kuin edellinen 100g:sta valkeaa suklaata, 1dl:sta vatkattua kuohukermaa

ja mausta lopuksi vaniljasokerilla.

Kostuta kakkupohja omenamehulla. Kokoa kakku täyttämällä 1. väliin 1/3 osa suklaatäytettä.

2. väliin valkosuklaatäyte ja kuorruta koko komeus lopulla suklaatäytteellä.

Loppusilauksen saat raastamalla koristeeksi kakun pinnalle valkosuklaata tai ripottelemalla

esim. nonparelleja.